Unànim 2014. Estarem d’acord?

Llegiu l’article de Vins i Olis del Priorat que parla de l’Unànim 2014:

Fa unes setmanes arribava a les nostres mans un nou vi de la DOQ Priorat, l’Unànim 2014, elaborat pel celler Els Vil·lusionistes. Es tracta d’un vi jove 100 garnatxa de vinyes velles. La matèria primera prové de 3 vinyes d’entre 30 i 55 anys anomenades El Pinar, La Planeta i El Voltó, i la voluntat del celler és la de mostrar aquesta excel·lent garnatxa en estat pur.

El cert és que l’expressió d’aquesta garnatxa ens ha agradat, i força. Vivacitat de color, notes de fruita que no pequen d’excessiva dolçor, bona estructura, persistència i equilibri.

Que no us espantin els seus 15º, ja que l’Unànim 2014 és un vi molt fi (no vol dir lleuger), un vi franc molt ben elaborat, un vi golós d’aquells que conviden a anar bevent poc a poc i fins la darrera gota.

Rere el nom d’Unànim, Els Vil·lusionistes reflecteixen l’ànima d’aquest vi, i també la unanimitat a l’hora de decidir les proporcions de garnatxes de cada vinya que intervindrien en el cupatge. Veurem ara si hi ha unanimitat en les valoracions (positives) d’aquells qui tinguin l’oportunitat de tastar-lo. A Vins i Olis del Priorat i a Aguiló Vinateria ja ens tenen guanyats. Coincidireu amb nosaltres?

Unanim